Cos cumparaturi

[ ... ] produs/e
Finalizeaza comanda
cosmetice marea moarta
Cosul este gol.

slide1

Cum cumpar?

1. Online

Adaugarea produselor in cos se face prin apasarea butonului "Adauga în cos". Puteti continua cumparaturile in cazul in care doriti. Cand ati terminat apasati butonul "Finalizeaza comanda" (dreapta sus).

Daca aveti cont va logati, daca nu aveti creati unul nou.

In pagina "Verificare comanda" verificati produsele comandate si daca adresa de facturare/livrare este corecta si completa. Daca nu este puteti face eventualele modificari. In cazul in care adresa de livrare difera, va rugam sa o adaugati.

Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un reprezentant ischiacosmetice.ro sa poata lua legatura cu dvs.

Continuati procesul de cumparare si parcurgeti pagina de comanda.

In urma finalizarii comenzii si a lansarii de catre dvs.a formularului de comanda, un reprezentant ischiacosmetice.ro va confirma primirea comenzii prin e-mail sau telefonic si va oferi informatii cu privire la livrarea ei.

2. Telefonic

Puteti efectua comenzi si telefonic sunand la numerele de telefon 0744.812.213 si un reprezentant ischiacosmetice.ro va prelua comanda dvs. si va oferi detaliile necesare pentru livrare.

Programul de lucru si de preluare telefonica a comenzilor este de luni pana duminica (inclusiv), intre orele 09.00- 20.00.

promotii 1


facebook

Suport online

Contacteaza-ne telefonic:

0744.812.213

pentru orice informatii in legatura cu produsele noastre.