Cos cumparaturi

[ ... ] produs/e
Finalizeaza comanda
cosmetice marea moarta
Cosul este gol.

slide1

Despre noi

Acum  si in Romania! Cosmeticele Naturale „ISCHIA LE TERME DELLA BELLEZZA” prin magazinul online: www.ischiacosmetice.ro,

EMAG.RO

Apele termale din Ischia sunt cunoscute  inca din antichitate fiind mentionate in „Iliada lui Homer si in Eneida lui Vilgil”. Eubeii utilizau de atunci proprietatile de vindecare cu „argila”apreciate pentru vindecarea si curatarea atat in plan extern in contact cu pielea ( cu comprese si unguente) cat si pe plan intern, diluate in apa, pentru a exploata capacitatea de remineralizant si antiamneic.Ischia SPA  a inflorit pe la inceputul anilor’1800, dupa o lunga perioada de declin, in aceasta perioada au fost celebre pentru participarea in mod regulat la tratamente termale a nobilimii Europene. In iunie 1864 Giuseppe Garibaldi a petrecut o saptamana la tratamentele cu ape termale din vestita insula. Astfel dupa 1900, locuitorii insulei au fost capabili sa se adapteze nevoilor turistilor pentru sanatate si frumusete, dezvoltand  hoteluri cu  centre Spa bine echipate pentru terapiile de detoxifiere si tratamente de infrumusetare venind in atentia operatorilor de turism de anvergura internationala.

terme della bellezza si terme belliazzi


„ISCHIA COSMETICE NATURALE” cunoscuta si ca „ISCHIA  LE  TERME DELLA BELLEZA” a fost fondata în 1992 de catre familia Bernardo care a avut intuitia de a folosi proprietatile excelente ale apelor termale  imbunatatite cu arome naturale pentru producerea unei linii de cosmetice, combinatia perfecta intre extrasele din natura si tehonogie, care astazi este celebra peste tot în lume. In Italia, compania are mai mult de 2000 de magazine si este in continua crestere. Produsele cosmetice "Ischia Le Terme della Bellezza", evolueaza în mod constant datorita laboratoarelor de cercetare care folosesc  tehnica corespunzătoare, utilizarea de materii prime atent selectionate,  în masura sa garanteze un produs de mare eficacitate, bine tolerat de pielea sensibila, usor de utilizat si mai ales nu a fost testat pe animale.

Incepand cu 1.05.2013 compania „Ischia Le Terme della Bellezza” a inuagurat pe insula un centru Spa care utilizeaza numai produsele companiei, centru numit „ANTICHE TERME BELLIAZZI”, cel mai vechi centru Spa si  singurul contruit pe izvorul istoric de apa termale Gurgitello.


poza3poza1
Pentru exploata si spori beneficiile apei termale centru SPA ofera mai multe tipuri de tratamente si masaje: circulatorii, anti – stres, reflexoterapie, Shiatsu, Ayurveda, terapia BOM, pentru a verifica nivelul de calciu din oase, fiecare cu proprietati de vindecare, recomandate de catre medic.

De o importanta deosebita este asocierea de tratamente SPA cu tratamente homeopate, cum ar fi, osteopatia, ameliorarea durerii prin mezoterapie cu remedii homeopate, acupunctura si terapia florala Back, testarea la intoleranta alimentara sau anti –fumat.

In domeniul esteticii rezultatele excelente sunt obtinute prin asocierea apelor termale cu tratamente de alge, mezoterapie sau frigoterapia pentru tratarea celulitei.

 

Belliazzi

 

 Prin intermediul nostru, ISCHIA COSMETICE din ROMANIA, puteti vizita insula si beneficia de tratamentele corporale de  la ANTICHE TERME BELLIAZZI, la cele mai bune preturi!

 

promotii 1


facebook

Suport online

Contacteaza-ne telefonic:

0744.812.213

pentru orice informatii in legatura cu produsele noastre.